Advertisement

Gökhan Akkan Beşiktaş - Beşiktaş Gökhan Akkan'ın peşinde videosunu izle | Son ... - Beşiktaş onu gökhan akkan istiyordu ama şu anki son durumu bilmiyorum.

Gökhan Akkan Beşiktaş - Beşiktaş Gökhan Akkan'ın peşinde videosunu izle | Son ... - Beşiktaş onu gökhan akkan istiyordu ama şu anki son durumu bilmiyorum.. > gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var.

Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor. Yerli kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş, gözünü süper lig kalecilerine dikti. Transfer gündemiyle ilgili konuşan yavuz, loris karius ile yollarını ayıran beşiktaş'ın gökhan akkan'ı transfer edeceği iddialarına da değindi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz.

Galatasaray Gökhan Akkan'ı istiyor - Futbol Spor Haberleri
Galatasaray Gökhan Akkan'ı istiyor - Futbol Spor Haberleri from img.gazetevatan.com
Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Takımın milli kalecisi gökhan akkan'a teklifler geldiğini dile getiren hırvat teknik adam, sportif direktör yılmaz bal ile konuşuyoruz. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. Yerli kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş, gözünü süper lig kalecilerine dikti. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor.

> gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! Yerli kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş, gözünü süper lig kalecilerine dikti. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Gökhan akkan, beşiktaş'a transfer olacak mı? Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. 2015 yılından bu yana rizespor formasını terleten gökhan akkan. Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı.

Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor!

Beşiktaş'ın Gökhan Akkan'ı istediği doğrudur - Kıbrıs ...
Beşiktaş'ın Gökhan Akkan'ı istediği doğrudur - Kıbrıs ... from kibrishaberajans.com
Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı. Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor? Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu.

Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor? Milli kalecinin adı, alman file bekçisi karius ile yollarını ayıran beşiktaş ile anılıyor. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Çaykur rizespor'un genç kalecisi gökhan akkan, fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan.

Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! Sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı.

Son dakika... Gökhan Akkan transferi bitiyor - Spor Haberleri
Son dakika... Gökhan Akkan transferi bitiyor - Spor Haberleri from i2.cnnturk.com
Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. 25 yaşındaki oyuncu için karadeniz kulübüne takas+bir miktar para teklif edeceği öne sürüldü. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Zorlu karşılaşmaya beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan çaykur rizespor kalecisi gökhan akkan damga vurdu.

Konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. 2015 yılından bu yana rizespor formasını terleten gökhan akkan. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı. İlk etapta gökhan akkan ile prensip anlaşmasına varan beşiktaş, şimdi de rizespor'u ikna etmeye çalışıyor. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. 25 yaşındaki kaleci ligin ilk maçında göz doldurdu. Takımın milli kalecisi gökhan akkan'a teklifler geldiğini dile getiren hırvat teknik adam, sportif direktör yılmaz bal ile konuşuyoruz. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılması üzerine beşiktaş yönetimi, çaykur rizespor'un kapısını çaldı ve 25 yaşındaki kaleci gökhan akkan'ı istedi.

Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz gökhan akkan. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

Posting Komentar

0 Komentar